Danes se je Pahor ekipa na pot #podolgeminpocez odpravila na prijazno povabilo Aljaža. Pot od Dravograda skozi Šentjanž pri Dravogradu, prek Slovenj Gradca in Šmartnega pri Slovenj Gradcu, čez Mislinjsko Dobravo smo zaključili v Mislinji, kjer se je mladi Aljaž srečal s predsednikom in mu izročil prav poseben strip, ki ga je sam napisal in ilustriral. Oglejte si video. Hvala vsem za podporo in spodbudo! #BP4PRS 

Beri dalje

Etapa #podolgeminpocez od Tolmina do Deskel. “Doživetja na tej poti so nenadomestljiva,” je dejal predsednik Borut Pahor in se vsem zbranim zahvalil za njihovo podporo, spodbudo in zaupanje ter dodal, da se “bom v svojem drugem mandatu po najboljših močeh potrudil, da upravičim vaše zaupanje.”

Beri dalje

V pogovoru z državljani v Ljubljani je Predsednik Borut Pahor izpostavil sodelovanje, politično stabilnost in varnost države kot tri ključne vrednote, za katere se je zavzemal v svojem prvem predsedniškem mandatu in na čemer bo gradil tudi v prihodnje.  Izpostavil je tudi pomen, kaj vse lahko dosežemo, če delamo skupaj ter se zahvalil državljankam in državljanom za njihovo neprecenljivo podporo. 

Beri dalje

V nedeljo, 14. oktobra 2017, se je Ekipa Pahor odpravila na pot #podolgeminpocez s Turjaka do Sodražice. Plan poti: Turjak – Rašica – Trubarjeva domačija – Sveta Trojica – Velike Lašče, Mala Slivica – Sv. Gregor – Sodražica.

Beri dalje