Spoštovane, spoštovani,

zavedam se, da v sedanjih razmerah odločitev o morebitni finančni pomoči ni enostavna. S sodelavci bom storil vse, da bomo tudi tokrat aktivnosti v kampanji izpeljali z minimalnimi finančnimi sredstvi. Vendar brez njih, kljub temu, ne gre.

Če se boste odločili, da lahko finančno podprete moja prizadevanja, Vam bom iskreno hvaležen. Vaš cenjeni prispevek lahko nakažete na transakcijski račun št. SI56 0214 0026 2437 863, odprt pri NLB d.d. Obrazec UPN izpolnite tako, da v polje namen zapišete “PRISPEVEK PO 14. ČLENU ZAKONA O VOLILNI IN REFERENDUMSKI KAMPANJI”, koda namena je “OTHR – Drugi nameni plačila”, referenca “NRC”, upravičenec “Volilni štab Boruta Pahorja, p.p. 176, 1102 Ljubljana”.
Zakonodaja določa, da lahko kandidata na predsedniških volitvah podprejo samo fizične osebe in sicer največ do višine desetkratne povprečne bruto mesečne plače na zaposlenega v Sloveniji v preteklem letu. To pomeni, da lahko najvišji prispevek znaša 15.846,60 EUR. Podatki o prispevkih, ki presegajo povprečno bruto mesečno plačo za preteklo leto – to je 1.584,66 EUR, pa morajo biti javno objavljeni. V skladu z zakonom o DDV se davek ne plača.

Zahvaljujem se Vam za Vašo pozornost in razumevanje.

S prijaznimi pozdravi,
Borut Pahor

ZADNJE NOVICE
 • Etapa #podolgeminpocez od Dravograda do Mislinje

  Danes se je Pahor ekipa na pot #podolgeminpocez odpravila na prijazno povabilo Aljaža. Pot od Dravograda skozi Šentjanž pri Dravogradu, prek Slovenj Gradca in Šmartnega pri Slovenj Gradcu, čez Mislinjsko Dobravo smo zaključili v Mislinji, kjer se je mladi Aljaž srečal s predsednikom in mu izročil prav poseben strip, ki ga je sam napisal in ilustriral. Oglejte si video. Hvala vsem za podporo in spodbudo! #BP4PRS 

  Beri dalje
 • Etapa #podolgeminpocez od Tolmina do Deskel

  Etapa #podolgeminpocez od Tolmina do Deskel. “Doživetja na tej poti so nenadomestljiva,” je dejal predsednik Borut Pahor in se vsem zbranim zahvalil za njihovo podporo, spodbudo in zaupanje ter dodal, da se “bom v svojem drugem mandatu po najboljših močeh potrudil, da upravičim vaše zaupanje.”

  Beri dalje
 • Etapa #podolgeminpocez od Hrušice do Radovljice

  V petek, 27. oktobra 2017, se je Ekipa Pahor odpravila na pot #podolgeminpocez od Hrušice, skozi Jesenice, Žirovnico do Radovljice. Vaša podpora in besede spodbude so neprecenljive. Hvala vsem!  Našo pot si lahko ogledate tu.

  Beri dalje

Start typing and press Enter to search