Borut Pahor z delovno brigado pod geslom “SKUPAJ ZA SKUPNO” v soboto na Koroškem, kjer bo njegovo kandidaturo podprl tudi predsednik Demokratske stranke Slovenije Jurak

Borut Pahor nadaljuje delovno brigado „SKUPAJ ZA SKUPNO“ na poplavnem območju v občini Črna na Koroškem

Borut Pahor bo v soboto, 24. novembra 2012, ob 10.15 uri, z ekipo prostovoljcev nadaljeval projekt delovne brigade »SKUPAJ ZA SKUPNO«. Tokrat bo skupaj z več kot 50 prostovoljci in ekipo pomagal pri sanaciji treh lokacij v občini, ki so jo močno razdejale nedavne poplave.

Pred tem bo Borut Pahor ob 10.00 uri predal predstavniku Rdečega križa ter končnemu prejemniku 3 m3 drv, ki jih je prijazno doniral Paul Orešnik.

S to akcijo želi Borut Pahor z ekipo in večjim številom prostovoljcev vzpodbuditi ljudi v posameznih krajih, da vsak po svojih močeh prispevamo k skupnemu dobremu tam, kjer živimo in delamo. Namen te akcije je, da naj nas v teh težkih časih združuje želja, da vsak po svojih močeh prispeva k skupnemu dobremu v okolju, ki nas bogati in ga tudi mi bogatimo z odprtostjo, strpnostjo in sodelovanjem. Ekipa Boruta Pahorja bo tokrat s prostovoljci pomagala pri sanaciji treh lokacij:
1. Izgradnja novega lesenega mostu za dovoz do stanovanjske hiše – zaselek Prhanija
2. Sanacija ceste za dovoz do domovanja – zaselek Prhanija
3. Sanacija struge reke oziroma površin okoli stanovanjskih objektov – zaselek Hlipovec

Vabimo vas, da se nam pridružite na Koroškem, kjer bo to nedeljo ekipa Pahor s prostovoljci pomagala pri sanaciji treh lokacij v Črni na Koroškem.

Zainteresirane medije vabimo na LOKACIJO izgradnje novega lesenega mostu za dovoz do stanovanjske hiše (zaselek Prhanija), kjer bo ob 12.00 uri podporo predsedniškemu kandidatu izrekel tudi predsednik Demokratske stranke Slovenije gospod Miha Jurak, prav tako bodo takrat, upoštevajoč potek delovnega procesa, Borut Pahor in prostovoljci na voljo tudi za pogovor z novinarji, zato vas prosimo, da v primeru obiska pridete v tem časovnem okviru.

LOKACIJA oz ZBIRNA TOČKA: Zbirna lokacija (od koder se bodo prostovoljci in Borut Pahor odpravili na lokacije): Center 100 (parkirišče za avtobusno postajo), Črna na Koroškem.