Čestitke novoizvoljenemu predsedniku republike Borutu Pahorju

Borut_Pahor_Joseph_A_Mussomeli

Novoizvoljeni predsednik Republike Slovenije Borut Pahor je prejel številne pisne in telefonske čestitke od doma ter iz tujine.
Preberite več

Borut Pahor izvoljen za novega predsednika Republike Slovenije

Borut_Pahor_Tanja_Pecar

Borut Pahor je v drugem krogu predsedniških volitev, ki so potekale v nedeljo, 2. decembra 2012, po še neuradnih podatkih DVK, prejel podporo 67,40 odstotka volivk in volivcev, s čimer je bil izvoljen za četrtega predsednika Republike Slovenije.
Preberite več

Podpora od A do Ž

A_do_Z

Predstavljamo kolaž fotografij podpornikov predsedniškega kandidata Boruta Pahorja.
Preberite več

Odgovor volilnega štaba Boruta Pahorja na številna odprta javna pisma

Volilni štab se je danes z odprtim pismom odzval na vsebino različnih javno predstavljenih odprtih pisem, ki so zaznamovala zadnje dni kampanje.
Preberite več

Boruta Pahorja podprli tudi Sindikati Slovenskih železnic, Zveza delavskih sindikatov Slovenije Solidarnost in Slovenske zveze sindikatov Alternativa zaposlenim na SŽ in članom obeh sindikalnih central

Borut Pahor je danes prejel tudi obvestilo o podpori Sindikatov Slovenskih železnic, Zveze delavskih sindikatov Slovenije Solidarnost in Slovenske zveze sindikatov Alternativa zaposlenim na SŽ in članom obeh sindikalnih central.
Preberite več

So-predsednik Evropske zelene stranke Bűetikofer podprl Boruta Pahorja na predsedniških volitvah

buetikofer

Predsedniški kandidat Borut Pahor je danes prejel pismo podpore Evropske zelene stranke, katere članica iz Slovenije je Stranka mladih – zeleni Evrope (SMS ZELENI)
Preberite več

Francoski predsednik Hollande zaželel zmago Borutu Pahorju na predsedniških volitvah

Parti_socialiste

Predsedniški kandidat Borut Pahor je danes prejel pismo podpore francoskih socialistov. V pismu je zapisano, da z velikim zanimanjem spremljajo predsedniške volitve v Sloveniji in upajo na njegovo zmago 2. decembra. Zapisali so, da je to tudi želja francoskega predsednika Francoisa Hollanda in premierja Jean-Marca Ayraulta.
Preberite več

Borut Pahor na tiskovni konferenci: Med ljudmi obstaja upanje

BP_TK_26-11-2012

Predsedniški kandidat Borut Pahor je na današnji novinarski konferenci izpostavil, da je ob delu in druženju z ljudmi spoznal, da med ljudmi obstaja upanje. »Zaradi silovitega nagona po preživetju. Ne zaradi njih! Zaradi otrok!«
Preberite več

10. delovna brigada Boruta Pahorja v občini Črna na Koroškem

BP most obnova

Borut Pahor je z ekipo prostovoljcev v soboto, 24. novembra 2012, speljal že 10. delovno brigado.
Preberite več