Boruta Pahorja podprli tudi Sindikati Slovenskih železnic, Zveza delavskih sindikatov Slovenije Solidarnost in Slovenske zveze sindikatov Alternativa zaposlenim na SŽ in članom obeh sindikalnih central

Borut Pahor je danes prejel tudi obvestilo o podpori Sindikatov Slovenskih železnic, Zveze delavskih sindikatov Slovenije Solidarnost in Slovenske zveze sindikatov Alternativa zaposlenim na SŽ in članom obeh sindikalnih central.

V pismu so zapisali, da bodo v drugem krogu predsedniških volitev, ki bodo v nedeljo 2. decembra 2012 podprli predsedniškega kandidata g. Boruta Pahorja. Za to so se odločili na podlagi odgovorov, ki so jih prejeli od predsedniškega kandidata na poslana vprašanja v začetku tedna; kot razlog za podporo pa so med drugim navedli, da ga podpirajo kot kandidata, “ki nas je s svojim dosedanjim profesionalnim pristopom in z dozdajšnjim sodelovanjem, na osnovi načela »moč argumentov« (ne pa z »argumentom moči«), prepričal, da bo dostojen in pošten predsednik vseh Slovenk in Slovencev ter tudi v bodoče naš cenjeni sogovornik.”